U bent hier

Wedstrijd

Programma

Er staan dit jaar vier verschillende onderdelen op het programma. De onderdelen waaruit gekozen kan worden zijn als volgt:

  • 10 etages;
  • 20 etages;
  • 4x5 etages estafette;
  • 4x5 etages beerchase.

Bij de 10 etages en 20 etages wordt onderscheid gemaakt tussen twee klassementen. Studenten kunnen meedoen aan het NSK-klassement en strijden voor de titel van Nederlands Studentenkampioen Trappenloop 2023. Voor niet-studenten zal er ook een algemeen klassement zijn. Voor de estafette zal alleen een algemeen klassement worden opgemaakt. Ook bij de algemene klassementen kan je een prijs winnen. De beerchase heeft geen apart klassement.

Het chronoloog is als volgt:

16:45 Start na-inschrijvingen
18:00 Individuele wedstrijd 10 etages
18:30 Individuele wedstrijd 20 etages
19:45 Estafette (aansluitend Beerchase)
20:30 Prijsuitreiking in het Sportcafé
Afsluitende borrel in het Sportcafé

Gezien de opzet van de onderdelen is dit chronoloog erg gevoelig voor het aantal deelnemers dat daadwerkelijk meedoet aan de wedstrijd. Om te voorkomen dat er gaten vallen in het programma kan de organisatie besluiten de start van een of meer onderdelen te vervroegen of verlaten.

Na-inschrijving kan vanaf 16:45 tot 45 minuten voor aanvang van het betreffende onderdeel.

Kosten wedstrijd

De deelnamekosten zullen tot maximaal de onderstaande kosten bedragen. Deze kunnen dus alleen maar gelijk blijven of lager uitvallen.

Prijzen onder voorbehoud

Onderdeel Voorinschrijving Na-inschrijving
Individueel (10 en 20 etages)

€ 5,50 (student)

€ 6,00 (niet student)

€ 6,50
Estafette / Beerchase (per team) € 9,00 € 10,00

Voorinschrijven kan tot ****************. De bijbehorende inschrijfkosten worden middels eenmalige incasso van je rekening afgeschreven.

Bij na-inschrijving dient contant betaald te worden bij het ophalen van de startnummers.

Gezamelijke maaltijd na de wedstrijd + kosten

Er is de mogelijkheid om na de wedstrijd mee te eten. Hiervoor dien je vooraf te hebben aangegeven dat je graag wilt mee-eten tijdens de inschrijving. De gelegenheid hiervoor is tevens in het Sportcafé van het Radboud Sportcentrum (RSC). Kosten hiervoor bedragen €6,50, welke gelijktijdig met het inschrijfgeld zal worden afgeschreven.